Το όνομά του ακούστηκε μέχρι πρότινος ακόμη και για αποχώρηση, ωστόσο τώρα ακούγεται περισσότερο για τη χαμένη του ευκαιρία στην «Αρένα» προς το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο 81’.
Ο λόγος για τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 78’ στη θέση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση είναι από τα ενδιαφέροντα σημεία που καταγράφονται για τον εξής λόγο: αγωνίστηκε ξανά μετά από σχεδόν δύο μήνες…
Η τελευταία του συμμετοχή πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν στις 29 Νοεμβρίου, στον αγώνα με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ως βασικός.
Είναι γεγονός ότι ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν περιλαμβάνεται φέτος στις βασικές επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια. Οι Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα, Ντέλετιτς και τελευταίως κι ο Χριστοφή, βρίσκονται πιο ψηλά στις προτιμήσεις του Γεωργιανού τεχνικού. Κατέγραψε 10 συμμετοχές, μόλις 6 στην ενδεκάδα κι άλλες τέσσερεις ως αλλαγή. Με την ΑΕΚ ο Τιμούρ του έδωσε την ευκαιρία.
Το ερώτημα είναι αν ο Καλτσάς μπορεί να το… γυρίσει, στη σεζόν που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση

Ανδρέας Βεντούρης