Ανακοίνωση από τους Larnaca Union σχετικά με την υπόθεση των δειγμάτων των παικτών της ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
«Επιτέλους! Επιτέλους η αλήθεια έλαμψε. Ήρθε η ώρα να κλείσουν τα στόματα. ΑΕΚ και παρατυπία δεν πάνε μαζί. Αν πήγαιναν μαζί, τότε η ΑΕΚ μας θα κατακτούσε τουλάχιστον δύο πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Αντ’ αυτού, η ομάδα μας επέλεξε να βαδίσει σε ένα δρόμο μοναχικό, μακριά από σκοπιμότητες, μακριά από δωροδοκίες, μακριά από @@@@ τίτλους και @@@@ σφυρίχτρες.
Παρακολουθούμε (χωρίς να μας εκπλήσσει) μια ύστατη προσπάθεια από τους οπαδούς του Απόλλωνα, να σώσουν ό,τι σώζεται και να ρίξουν μια τελευταία ζαριά στο δρόμο που οι ίδιοι χάραξαν. Το δρόμο των δικαστικών παρασκηνίων.
Οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν στον αγώνα με κάθε νομιμότητα. Η ομάδα μας ενημέρωσε όλα τα αρμόδια σώματα, αλλά και τον Απόλλωνα για την εξέλιξη με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.
Ο διαγνωστικός έλεγχος τόσο του κρατικού χημείου, αλλά και το πόρισμα του Υπουργείου δεικνύουν του λόγου το αληθές.
Αυτή η βαλίτσα πήγε πολύ μακριά. Τις τελευταίες βδομάδες είδαμε μια καλά ενορχηστρωμένη προσπάθεια διακοπής της ξέφρενης πορείας της ΑΕΚ μας προς τον τίτλο. Είδαμε να βγαίνουν ανακοινώσεις λίγο πριν από αγώνες, ακόμα και κατά τη διάρκεια τους! Είδαμε @@@@ να γίνονται πιόνι στα χέρια παραγόντων. Είδαμε ξαφνικά όλη την Κύπρο να χλευάζει το πιο υγειές και καθαρό σωματείο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Βλέπουμε οπαδούς που δήθεν τους εκφράζει μια πολιτική ιδεολογία, ξαφνικά να την απαρνιούνται και να στέλνουν απειλητικά μηνύματα προς συγκεκριμένο κόμμα, για εκστρατείες εναντίον του! Και όλα αυτά γιατί η ΑΕΚΚΑΡΑ μας φρόντισε να τους πετάξει 6 μπαλάκια σε δύο μόλις αγώνες!
Όσον αφορά το «χημείο», επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια.
Πλέον, μετά το πόρισμα αναμένουμε τα τυπικά, τα διαδικαστικά.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ.
ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».