Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 για το πως προχωρούν στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ηττηθήκαμε σε ακόμα ένα παιχνίδι με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και αυτό μας έχει απογοητεύσει. Δεν έχουμε καταφέρει να νικήσει ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους».
Για τη συνεδρία: «Ήταν τακτική η συνεδρία. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση για το οποιοδήποτε θέμα. Δεν θέλουμε να κρυβόμαστε και να λέμε ότι όλα είναι καλά. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην 6η θέση, δεν είναι όλα καλά. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να δούμε πως θα διαφυλάξουμε την εικόνα της ομάδας».
Εξετάστηκε θέμα τεχνικής ηγεσίας; «Συζητήσαμε και το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Συγκεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό και αν υπάρχει θέμα θα το ανακοινώσουμε».
Είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα; «Δεν πρόκειται να προκαταλάβω οποιαδήποτε σκέψη. Είμαστε απογοητευμένοι και ο καθένας μπορεί να κάνει τους δικούς του συνειρμούς».