Ο εκπρόσωπος του Μαρίνου Τζιωνή, Νικόλας Αριστοτέλους μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 για τη μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού στην Κάνσας Σίτι.
Ένα γενικό σχόλιο για τον ποδοσφαιριστή: «Ο Μαρίνος είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Γνωριζόμαστε τα τελευταία δυόμιση με τρία χρόνια. Τον είδα για πρώτη φορά όταν τον έβαλε το κ. Αναστασίου. Ήταν ταπεινός, όμως φάνηκε ότι είχε κάτι πολύ ξεχωριστό. Πάντα υπάκουε στο τι του έλεγαν. Τώρα ήρθε η στιγμή να επιβραβευτεί. Να δούμε που θα μας πάρει όλο αυτό».
Για τη μεταγραφή: «Η Κύπρος δεν είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός. Τον Μαρίνο, τον παρακολουθούσαν. Τον έβλεπαν στο Europa League. Είχαμε και πριν ενάμιση χρόνο, μια ανεπίσημη πρόταση από την Γκρόνινγκεν, όμως η ενημέρωση που είχαμε από την Ομόνοια, ήταν ότι δεν ήταν για πώληση».
Για το πως προέκυψε το ενδιαφέρον από την Κάνσας Σίτι: «Τον παρακολουθούσαν το τελευταίο εξάμηνο. Τον έβλεπαν συνέχεια και μας προσέγγισαν μέσω του Σκεύου Χρίστου. Τα βάλαμε όλα κάτω, μάθαμε τα καλύτερα και είναι ένα μεγάλο βήμα για να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται».
Για τα συναισθήματα του ίδιου του ποδοσφαιριστή: «Δεν εκφράζεται πολύ εύκολα. Μου είχε πει πως αν πιστεύω εγώ, πως είναι το καλύτερο για εκείνο θα πήγανε. Μου έλεγε πάντα, ότι ήθελε να παίξει στο εξωτερικό.».
Για τα διαδικαστικά της μετακίνησης του στις ΗΠΑ: «Υπάρχει μεγάλη διαδικασία με διαβατήρια και VISA για να ταξιδέψει το συντομότερο».
Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Αρχίζει 27 Φεβρουαρίου».
Αν έπαιξε ρόλο ο κ. Παπασταύρου στη μεταγραφή: «Όχι δεν έπαιξε ρόλο. θέλω να ευχαριστήσω το δ.σ. της Ομόνοιας για την κατανόηση».