Ενημέρωση από την Πάφος FC για την έναρξη συνεργασίας με το Johan Cruyff Institute.
Αναλυτικά:
Η Total Sports Investments είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία συνεργασίας με το Johan Cruyff Institute, ηγέτη στην αθλητική εκπαίδευση και παγκόσμιο κέντρο γνώσης και καινοτομιών στον κλάδο του αθλητισμού.
Το Ινστιτούτο Johan Cruyff είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που δεσμευμένο να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ηγέτες σε θέματα διαχείρισης αθλημάτων, αθλητικού μάρκετινγκ και χορηγίας, ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων και προπονητικής.
Ως μέρος μιας συνεργασίας, η TSI θα παρέχει πρακτική άσκηση και προσφορές εργασίας για τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Ινστιτούτου Johan Cruyff, καθώς και διαλέξεις, μελέτες και επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της TSI. Το Ινστιτούτο Cruyff από την πλευρά του θα παραχωρεί στους υπαλλήλους της Total Sports Investments και της Εταιρείας ευκολότερη πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα και το υλικό που δημιουργούνται στο Ινστιτούτο.
Σε συνεργασία με το Johan Cruyff Institute, η Total Sports Investments σχεδιάζει να φτάσει σε νέα επίπεδα στην ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων. Είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι για το λαμπρό μέλλον που θα φέρει αυτή η συνεργασία.
Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Roman Dubov, Διευθύνων Σύμβουλος της Total Sports Investments είπε: «Στην Total Sports Investments, θεωρούμε πάντα τη γνώση και το προσωπικό ως τα κύρια περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας. Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε νέα συνεργασία με το Johan Cruyff Institute ως τη στρατηγική μας κίνηση για την ανάπτυξη ολόκληρης της αθλητικής βιομηχανίας. Ως ομάδα επαγγελματιών, είμαστε έτοιμοι να μάθουμε από τους νέους μας συνεργάτες και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας για το κοινό όφελος».
* Η Total Sports Investments είναι η μητρική εταιρεία της Pafos FC, κατέχοντας το 100% των μετοχών του Ομίλου.