ΑΕΚ: Απεγκλωβίστηκαν οι αποκλεισμένοι από χθες στα Σπάτα
Ελλάδα

ΑΕΚ: Απεγκλωβίστηκαν οι αποκλεισμένοι από χθες στα Σπάτα

Λύτρωση για τα μέλη της AEK που εγκλωβίστηκαν για ώρες και διανυκτέρευσαν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, όπου εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιά χωρίς ρεύμα από τις 19:30!
Από νωρίς το πρωί η ΠΑΕ κίνησε τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία. Ο προπονητής της AEK Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και συνολικά περίπου δέκα μέλη του staff άρχισαν τη διαδικασία αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο, με πολλή προσοχή, καθώς οι δρόμοι έχουν ακόμη αρκετό πάγο.
Υπήρξαν και άλλοι που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην παγωμένη και απροσπέλαστη για ώρες Αττική Οδό και βρήκαν… καταφύγιο σε ξενοδοχείο, όπου όμως δεν υπήρχαν δωμάτια ξενυχτώντας σε καρέκλες! Κι αυτοί είναι σε διαδικασία επιστροφής στις οικίες τους.
Η AEK ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πρόλαβαν να φτάσουν με ασφάλεια στα σπίτια τους, πως η προπόνηση της Τρίτης ματαιώθηκε και υπάρχει ρεπό, ενώ αυτή της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού. Ούτως ή άλλως ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και ουσιαστικά μπροστά υπάρχει πλέον το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (17:15).

Related posts