Το αν είναι θετικό ή αρνητικό για την Ανόρθωση το ισόπαλο αποτέλεσμα στην «Αρένα», εξαρτάται από το πώς θα δει κανείς το ποτήρι –δηλαδή μισογεμάτο ή μισοάδειο. Μπορεί κάποιος να σταθεί στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Καλτσά προς το τέλος, ένας άλλος να σταθεί στο ότι η πρώτη πραγματικά καλή φάση για την «κυρία» όταν το… γκολ.
Δεν μείωσε τη διαφορά όπως θα ήθελε, είδε την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει, αλλά δεν είναι δα κι αποτέλεσμα για δάκρυα και στεναχώρια. Διόλου τυχαία η αναφορά του εκπροσώπου Τύπου για το προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια, διότι όντως αυτό το ματς είναι πλέον όλα τα λεφτά για την Ανόρθωση.
Ένα παιχνίδι που όντως μοιάζει σαν τελικό. Διότι πολύ απλά, με την «κυρία» να έχει δύο αγώνες λιγότερους από την ομάδα της Λευκωσίας, γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα έχει το πάνω χέρι στη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού θα την προσπεράσει στη βαθμολογία.
Σε ένα παιχνίδι που θα έχει τη σημαντική επιστροφή του Ουάρντα, του Χουσμπάουερ και θα φανεί τις επόμενες μέρες η κατάσταση των Αραγιούρι-Αντωνιάδη, θα πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστεί καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι σε σχέση με την εικόνα της στην «Αρένα» για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της.

Ανδρέας Βεντούρης