Ο Βασίλης Βαλλιάνος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, την προοπτική της Αναγέννησης και γενικότερα την φετινή σεζόν στην Β’ κατηγορία.
«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε,πιέσαμε τον αντίπαλο με κάθε τροπο κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο εύστοχοι στα τελειώματα των φάσεων το σκορ για εμάς θα ήταν νικηφόρο. Αγωνιζόμασταν μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλαμε να δώσουμε μια ακόμη χαρά μετά την νίκη στο σπίτι μας επι της ομάδας του ΑΣΙΛ . Δωσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε σε μια ανυποψίαστη φάση δεχτήκαμε γκολ.
Μετά έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και υπομονή για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένας μονόλογος της ομάδας μου με πολλές κλασικές ευκαιρίες, κατοχή μπάλας πολλές προϋποθέσεις, επιθέσεις από το κέντρο αλλά και από τα πλάγια με σέντρες βάλαμε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή του και προσπαθούσαμε να τον διασπάσουμε. Τελικα μια από τις πολλές προσπάθειες που κάναμε μετουσιώθηκε σε γκολ και έτσι ήρθε το τελικό 1-1. Η Αναγέννηση έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που άξιζε την νίκη», μας είπε αρχικά για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα και πρόσθεσε για την προοπτική της Αναγέννησης:
«Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα 100 χρόνων και έχει μάθει στην ιστορία της να πρωταγωνιστεί . Θέλει να βρίσκεται ψηλά και όλοι από τον Δημήτρη που είναι ο φροντιστής της ομάδας μας μέχρι και τον Πρόεδρο δουλεύουν σκληρά για την Αναγέννηση έτσι ώστε αυτή η ομάδα με την τόση μεγάλη ιστορία να έχει στο παρόν αλλά και στο μέλλον πολλές επιτυχίες .Η Αναγέννηση έχει ανθρώπους έμπειρους στον χώρο του ποδοσφαίρου που στο παρελθόν και ως ποδοσφαιριστες αλλά και ως προπονητές υπήρξαν με επιτυχία στην Α’ κατηγορία , Το γεγονός ότι μας έχουν επιλέξει να στελεχώσουμε αυτή την ομάδα μας φέρνει αντιμέτωπους με την επιτυχία που θέλουμε να την κατακτήσουμε για κάνουμε περηφανους τους ίδιους αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης. Γιαυτο και θέλουμε να σκαρφαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».
Για τις ομάδες που έχουν πιθανότητες για άνοδο: «Είναι δύσκολο γιατί υπάρχει ανταγωνισμός και το βλέπουμε. Η ομάδα που θα έχει την μεγαλύτερη σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα στο τέλος θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να χαρεί την άνοδο».
Για τη δική του παρουσία: «Ερχόμενος στην Αναγέννηση αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ καλά διότι αυτή η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να δουλέψει ένας επαγγελματιας ποδοσφαιριστής . Χαιρομαι που βοηθώ και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίχτες μου έτσι ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνιδι και να αποζητά την νίκη. Έχω μάθει από τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα να είμαι ανταγωνιστικός να έχω πάθος γι’αυτό που κανω και δουλεύω καθημερινά σκληρά σε κάθε μορφή ως αναφορά το ποδοσφαίρο, είχα από μικρό παιδί πολυ μεγάλες φιλοδοξίες και έχει ενισχυθεί η νοοτροπία μου αυτή με την εμπειρία που έχω απόκτησει στην 17ετη ποδοσφαιρική επαγγελματική μου καριέρα και κάθε χρόνο που περνάει νιώθω ακόμη πιο δυνατός. Θέλω να πετύχω με την Αναγέννηση και είμαι σίγουρος ότι με αφοσίωση σκληρή δουλειά συγκέντρωση και σωστές επιλογές και με λιγοστά λαθοι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και θέλω και εγώ να είμαι μέλος αυτής».

Ανδρέας Ανδρέου