Η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο Βερολίνο, διέλυσε με 4-1 τη Χέρτα, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Η Μπάγερν έφυγε με κεκτημένη ταχύτητα από το Βερολίνο, αν και το 4-1 επί της Χέρτα για την 20ή αγωνιστική της Bundesliga προξένησε εντύπωση, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι απέτυχε να βρει δίχτυα.
Ο Πολωνός επιθετικός είχε επτά γκολ στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, όμως σε αυτό παρέδωσε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος στους συμπαίκτες του και αυτοί τα πήγαν περίφημα.
Κορεντέν Τολισό και Τόμας Μίλερ στο 1ο ημίχρονο και Λιρόι Σανέ και Σερζ Γκνάμπρι στο 2ο νίκησαν τον Αλεξάντερ Σβόλοβ, ο οποίος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, αφού συνολικά αντιμετώπισε 30 τελικές, εκ των οποίων οι 10 στην εστία του!
Τα τέσσερα γκολ ήταν αρκετά λίγα για την απόδοση των Βαυαρών, ενώ το σκορ έγινε ακόμα πιο… προσιτό για τη Χέρτα με τον Γιούργκεν Εκέλενκαμπ να μειώνει στο 80′.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Σβόλοφ, Πέκαρικ, Ντάρνταϊ (58′ Μπιόρκαν), Μπογιάτα, Μίτελστεντ (58′ Πλάτενχαρντ), Γκέχτερ, Τουσάρ, Νταριντά (58′ Ασκασίμπαρ), Σερντάρ, Μπελφοντίλ (80′ Εκέλενκαμπ), Μαολίντα

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Παβάρ, Ζούλε, Ερναντές (79′ Ουπαμεκανό), Τολισό (69′ Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι (80′ Μουσιάλα), Μίλερ (80′ Βάνερ), Σανέ, Κομάν (69′ Ρίτσαρντς), Λεβαντόφσκι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ