Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αμφιβάλλει για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Telefoot υποστήριξε πως όποιος επικρίνει τον Αργεντινό δεν έχει γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο.
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την αναμέτρηση με τη Ρεμς (23/1, 21:45,), σχεδόν 20 ημέρες μετά αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του, γεγονός που καθυστέρησε την επιστροφή του στη Γαλλία.
Από το περασμένο Αύγουστο ο Αργεντινός σούπερ σταρ φοράει τη φανέλα των Παριζιάνων, με τις εμφανίσεις του όμως να μη θυμίζουν τον καλό του εαυτό στην Μπαρτσελόνα, κάτι που έχει σχολιαστεί πολλές φορές, καθώς έχει βρει δίχτυα έξι φορές σε 16 αναμετρήσεις.
Ο Καρίμ Μπενζεμά ωστόσο, θέλησε να βάλει στη θέση τους τα πράγματα, αφού μιλώντας στο Telefoot για τον επί χρόνια αιώνιο αντίπαλό του τον εξύμνησε. Μάλιστα, ο Γάλλος διεθνής της Ρεάλ υποστήριξε πως όποιος το κρίνει δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.
«Πώς δεν θα τα καταφέρει στη Παρί; Είναι απλώς μια περίοδος προσαρμογής, γιατί δεν σκοράρει πολλά γκολ. Αλλά δείτε τι κάνει στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να κατακρίνεις έναν παίκτη έτσι. Αυτός που επικρίνει τον Μέσι στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνει τίποτα από το ποδόσφαιρο».