Η νίκη της ΑΕΛ επί του Εθνικού ήταν σημαντική από κάθε άποψη, αφού η ομάδα έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία. Η εμφάνιση μπορεί να μην έφτασε σε ψηλά επίπεδα αλλά την δεδομένη στιγμή αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να μαζέψει βαθμούς και να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση και ψυχολογία.
Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, καθώς ακολουθεί ήδη το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλων. Ο θεσμός που ίσως αποτελέσει διέξοδο για την Ευρώπη, και στην ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει επαναληπτικού.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει δουλειά ακόμη μπροστά του για να φτάσει η ΑΕΛ στα επιθυμιτά επίπεδα απόδοσης. Με τον Εθνικό, υπήρξε ένα αρνητικό στοιχείο το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο, στο θέμα της γρήγορης μετάβασης από τον άξονα, σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιοεί αρκετά τα άκρα.
Η είσοδος του Έουλερ στον αγώνα άλλαξε κάπως τα δεδομένα, καθώς στο α’ ημίχρονο η ΑΕΛ αναπτυσσόταν κυρίως από τα δεξιά με τον Σάντος. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι της ομάδας και το κυριότερο από όλα είναι η ομάδα να αποκτησει σταθερότητα στην απόδοση της.

Αριστείδου Μιχαήλ