Η Πεγκούλα σταμάτησε την πορεία της Σάκκαρη…
Κύριες Ειδήσεις

Η Πεγκούλα σταμάτησε την πορεία της Σάκκαρη…

Μακριά από τα γνώριμα στάνταρ της έμεινε η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε σε κακή ημέρα απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21) που της έβγαιναν όλα και έτσι γνώρισε την ήττα 2-0 σετ και τον αποκλεισμό από το Australian Open.
Η Σάκκαρη είχε 25 αβίαστα λάθη, είδε το σερβίς της να μην της βγαίνει (είχε μόλις 34% κερδισμένους πόντους πίσω από το δεύτερο σερβίς της σε αντίθεση με την Πεγκούλα η οποία πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε είχε και την τύχη με το μέρος της. Είναι χαρακτηριστικό πως πέντε φορές η Αμερικανίδα πήρε πόντο με τη βοήθεια του φιλέ, ενώ πολλά χτυπήματά της ήταν οριακά μέσα.
Κάπως έτσι η 26χρονη Ελληνίδα δεν μπόρεσε να σπάσει το ρεκόρ της στο Australian Open αφού ξανά η πορεία της σταμάτησε στον τέταρτο γύρο.
Το πρώτο σετ άρχισε αρνητικά για την Σάκκαρη αφού η Πεγκούλα της έκανε break στο πρώτο game. Σταδιακά η 26χρονη Ελληνίδα ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει το break πίσω φέρνοντας το σετ στα ίσα στο 3-3, όμως η Αμερικανίδα απάντησε με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3.
Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και με το μαχητικό πνεύμα που τη διακρίνει πήρε τα επόμενα τρία games, στη συνέχεια η Πεγκούλα κράτησε το σερβίς της και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Αμερικανίδα πήρε όλους τους πόντους και ολοκλήρωσε την κατάκτηση του σετ.
Στο δεύτερο σετ δεν είχαμε τόσα breaks. Η Πεγκούλα έκανε ένα στο τέταρτο game και αυτό της ήταν αρκετό, αφού στη συνέχεια κράτησε και το σερβίς της για να προηγηθεί με 4-1 και έβαλε την Σάκκαρη με την πλάτη στον τοίχο.
Η 26χρονη Ελληνίδα προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε με την Πεγκούλα να κλείνει το σετ και το ματς με 7-6 (0), 6-3.

Related posts