Μία νίκη στην «Αρένα» για την Ανόρθωση το βράδυ της Δευτέρας, θα είναι ίσως η πιο τρανή απόδειξη ότι μπορεί να «χτυπήσει» το φετινό πρωτάθλημα, έστω κι αν μέχρι τον Δεκέμβριο, πολύ λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν τέτοια αντεπίθεση από τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια.
Οι παίκτες του, που πήγαν να… τουμπάρουν την υπόθεση πρόκριση στο Europa Conference League στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, είναι έτοιμοι να το πράξουν και να το υλοποιήσουν στο φετινό πρωτάθλημα με μία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που έχει τα δικά της κίνητρα.
Γιατί δεν θα είναι μόνο το -7 από την πρώτη θέση, αλλά θα δείξει και στις τρεις ομάδες που προπορεύονται ότι είναι εδώ να παλέψει μέχρι το τέλος και να μπει σφήνα, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς.
Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία είναι σημαντικά και έχουν να κάνουν με τους Ουάρντα και Αραγιούρι, όμως υπάρχουν οι λύσεις για να αντικατασταθούν και να παρουσιαστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι συμπαγής η Ανόρθωση.
Έτσι, με αυτά τα δεδομένα στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Λόρια, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αντωνιάδης, Χουσμπάουερ, Αρτυματάς, Πόποβιτς, Ντέλετιτς, Λάζαρος και Νοβότνι. Παίζεται μία θέση στο κέντρο της άμυνας με τον Κορρέα και τον Ρισβάνη να τη διεκδικούν.

Κύπρος Εγγλέζος