Η Ατλέτικο έχει ψυχή και δεν πρέπει ποτέ να την υποτιμάς. Κάτι τέτοιο έκανε η Βαλένθια όταν προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και το…πλήρωσε μιας και οι «ροχιμπλάνκος» με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έκαναν επική ανατροπή για το τελικό 3-2.
Η Βαλένθια αιφνιδίασε την Ατλέτικο στο πρώτο μέρος όταν και πέτυχε δύο γκολ. Αρχικά με τον Μουσάϊ στο 25ο λεπτό ενώ στο 44ο λεπτό ο Ντούρο διαμόρφωσε το 0-2, δίνοντας ένα τεράστιο προβάδισμα νίκης για τις «νυχτερίδες».
Η Ατλέτικο πίεσε στο δεύτερο μέρος για να μπορέσει να αντιδράσει και να κάνει την ανατροπή, μειώνοντας στο 64ο λεπτό με τον Κούνια σε 1-2. Η ομάδα του Σιμεόνε συνέχισε να πιέζει ως το τέλος του αγώνα και αυτή η προσπάθεια είχε αποτέλεσμα μιας και στο 91ο λεπτό ο Κορέα με σουτ έκανε το 2-2. Αλλά η αντεπίθεση της Ατλέτικο δεν σταμάτησε εκεί μιας και δύο λεπτά αργότερα ο Ερμόσο ολοκλήρωσε την επική ανατροπή κάνοντας το 3-2.
Η Βαλένθια παρά το σοκ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ήταν αργά…
Η Ατλέτικο με την νίκη της ανέβηκε στους 36 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση και στο +3 από την Σοσιεδάδ, ενώ η Βαλένθια έμεινε 29 βαθμούς και στην 9η θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: