Ο Άρης ταξιδεύει στην Λευκωσία σήμερα στις 16:00 (LIVE balla.com.cy, Cablenet 1) για να παίξει με το ΑΠΟΕΛ, με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Θα ήταν ουτοπικό να μιλούσαμε για υπέρβαση στην φάση που βρισκόμαστε αφού ο φετινός Άρης έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται καθόλου και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα, ανεξαρτήτου αντιπάλου.
Αν μπορέσει να έχει αυτό το όφελος, στην δυσκολότερη ίσως έδρα του πρωταθλήματος σαφώς θα στείλει ξανά ηχηρό μήνυμα ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Από την άλλη και να ηττηθεί δεν αλλάζει το παραμικρό στην πορεία της ομάδας. Οι παίκτες του Λιάσου Λουκά θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλο.
Θυμίζουμε πως δεν μπορεί να υπολογίζει ο Λιάσος Λουκά στους Κβασιούκ (τιμωρημένος) και τους Μουσούντα, Γιαγκό και Ντελμίρο που είναι στο Κόπα Άφρικα. Ο Κύπριος τεχνικός είδε την ομάδα του όμως να γεμίζει από επιλογές μετά από δύο και πλέον εβδομάδες αφού επέστρεψαν όλοι όσοι είχαν προβλήματα. Ο Άρης αναμένεται να ξεκινήσει με τους Βανά, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Σιμιόν, Καζού, Μανού, Φράγκος, Παμπίκα, Μονέ-Πακέ, Πατσέκο, Στεπίνσκι.

Αριστείδου Μιχαήλ