Ο Απόλλωνας έκανε το καθήκον του στην Πάφο. Χωρίς να θέλξει με την απόδοση του πανηγύρισε την πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι την επόμενη, πάτησε κορυφή και αυτόματα βάζει πίεση σε Άρη και ΑΕΚ που παίζουν Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα.
Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να διαγράψουν από τον… σκληρό τους δίσκο είναι η απόδοση του α’ ημιχρόνου η οποία «απαγορεύεται» να επαναληφθεί και να σταθούν στην αντίδραση του β’ ημιχρόνου.
Σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στην μετάβαση από το ένα ημίχρονο στο άλλο έπαιξαν και οι αλλαγές του Τσόρνιγκερ, πράγμα που καταδεικνύει ότι και με τόσες πολλές και σημαντικές απουσίες (ειδικά αμυντικά), ο Απόλλωνας φέτος έχει το βάθος για να παίρνει παιχνίδια.
Ο Ζράντι μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι, ο Πίττας μπήκε και έκανε πολύ καλά την δουλειά του, ο Ψύχας βοήθησε πολύ στο οργανωτικό κομμάτι και ο Χάμπος ανέλαβε καθαρά ρόλο αμυντικού μέσου και ανέκοπτε κάθε επιθετική ενέργεια της Πάφος FC. Εξού και το γεγονός ότι επιθετικά οι γηπεδούχοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα επιθετικά στην επανάληψη.
Αν σε αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Ντιγκινί επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από εννιά ολόκληρους μήνες αλλά και το ότι ο Βυκασίν Γιοβάνοβιτς πήρε φανέλα βασικού και τα πήγε περίφημα τότε τα κέρδη από το «Στέλιος Κυριακίδης» είναι πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς και την κορυφή.
Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ο Τσόρνιγκερ επανέλαβε ότι πάνε για ενίσχυση με έναν κεντρικό αμυντικό και έναν που να παίζει στην επιθετική γραμμή. Ο αμυντικός αν όλα πάνε καλά θα είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή προγραμματισμού είναι σε προχωρημένες επαφές και με επιθετικό. Υπάρχει μάλιστα και το ενδεχόμενο να κλείσει και το θέμα αυτό μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ Ο ΖΡΑΝΤΙ
Ο Μπασέλ Ζράντι έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με την Πάφος FC, στην πορεία χρειάστηκε να παίξει και μπήκε στο παιχνίδι έχοντας πολύ καλή απόδοση και τώρα ετοιμάζεται για ταξίδι στην Αθήνα. Εκεί θα υποβληθεί σε εγχείρηση την Δευτέρα και υπολογίζεται αν όλα πάνε καλά αν επιστρέψει σε έναν μήνα.

Χρίστος Χρίστου