Πριν από μερικές μέρες αναλύοντας το τεράστιο πρόβλημα του Απόλλωνα με τους συνεχόμενους τραυματισμούς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο μόνος που δεν τραυματίστηκε (πέραν από ένα μικροπρόβλημα με την Ζίλινα) στην φετινή σεζόν ήταν ο Ζράντι.
Τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ο Λιβανέζος όπως αποδείχθηκε κουβαλούσε πρόβλημα για αρκετό καιρό, φαίνεται ότι δεν πήγαινε άλλο, το τράβηξε όσο πήγαινε και είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Με τον Ζράντι… έκλεισαν στον Απόλλωνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν τουλάχιστον ένα σοβαρό τραυματισμό.
Το μοναδικό θετικό της υπόθεσης για τους «γαλάζιους» είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα παίξει κανονικά με την Πάφος FC στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00 Cablenet Sports 1/Live balla.com.cy) και πιθανότατα να είναι και βασικός.
Ίσως να βρεθεί στην αποστολή ο Ιωάννης Πίττας, ενώ ο Τζουμ θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΛ. Εκτός θα είναι οι Μαλεκκίδης, Χαμάς, Αλεσάμι και Φάνος Κατελάρης.
Παρά τα προβλήματα ο στόχος του διπλού δεν αλλάζει σε καμιά περίπτωση.
Ο Απόλλωνας θέλει μόνο νίκη σήμερα για να πατήσει κορυφή και να περιμένει απώλειες του Άρη και της ΑΕΚ για να μείνει μόνος εκεί.

Χρίστος Χρίστου