Ο Απόλλωνας… δεν χάνει στην Πάφο, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο Μιχάλης Μάρκου, προπονητής του Ονήσιλου, για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στην Α’ κατηγορία, αναλύοντάς μας τον αγώνα.
«Είναι μία πολύ δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα στην Πάφο. Ενισχύθηκε σημαντικά η Πάφος στη μεταγραφική περίοδο και μέχρι τώρα μας έδειξε ότι αποτελεί μία πολύ δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι ήταν αήττητη μέχρι το παιχνίδι με την Ανόρθωση στην έδρα της. Ήταν ένα παιχνίδι που θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα, αν δεν είχε αποβληθεί ο Ρούτκο. Αυτό άλλαξε όλα τα δεδομένα στο παιχνίδι. Τώρα όσο αφορά τον Απόλλωνα, πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας όμως θα πρέπει να τα βγάλει πέρα σε μία δύσκολη έδρα έχοντας και τις απουσίες», μας είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η μία ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε στον φετινό μαραθώνιο, ενώ η άλλη δίκαια βρίσκεται στα ψηλά. Απέδειξε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και μπορεί να φύγει αλώβητη από αυτή τη δύσκολη έδρα. Μπορεί να νικήσει, όμως προβλέπω πως δεν χάνει ο Απόλλωνας, θα έρθει ή «Χ» ή «διπλό».

Κύπρος Εγγλέζος