Ο Κύπριος προπονητής Κώστας Σακκάς μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για την «μάχη» που γίνεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα για τίτλο και 6άδα αλλά και για την «μάχη» στα χαμηλά.
«Βλέπω Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ μπαίνουν ξανά στο κόλπο. Είναι σε καλό μομέντουμ. Βλέπω την Ομόνοια να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια. Βλέπω την ΑΕΚ να μην είναι άτρωτη. Βλέπω την ΑΕΛ να έχει πρόβλημα, δύσκολα θα παλ
 έψει εξάδα. Βλέπω τον Απόλλωνα να επανέρχεται μετά από ενάμιση μήνα, όχι τόσο γιατί νίκησε την Ομόνοια αλλά γενικότερα με εκείνα που έβγαλε στο γήπεδο. Ο Άρης όταν κατάφερε να κερδίσει αυτό το ματς θα είναι εκεί. Θεωρώ ότι θα είναι στην 4άδα με το τέλος της α’ φάσης και μετά θα δείξει» είπε ο κ. Σακκάς και πρόσθεσε για την… μάχη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.
«Βλέπω τον Ολυμπιακό να μπλέκεται σε περιπέτειες. Είχαν μια φιλοσοφία με τον Πετράκη και τώρα προσπαθούν να κάνουν κάτι άλλο και δεν είναι εύκολο σε αυτή την χρονική περίοδο να γίνει αυτό. Η ΑΕΛ δύσκολα θα μπει 6άδα και από την στιγμή που μπαίνεις στο κάτω γκρουπ τότε θα εξαρτηθούν πολλά με την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Χρίστος Χρίστου