Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν χάρισε στον ποδοσφαιρικό κόσμο ίσως το ματς της χρονιάς με τα δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λέστερ και η Τότεναμ έκανε την πιο αργή ανατροπή σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας και το έπος της Σίτι το 2012 με τον Αγουέρο και τον τίτλο!
Τα «σπιρούνια» μέχρι και το 94′:52” βρίσκονταν πίσω στο σκορ από τις «αλεπούδες» στο King Power Stadium μετά τα τέρματα των Ντάκα και Μάντισον, όμως, η βραδιά θα ήταν ονειρική για τον Αντόνιο Κόντε, τους παίκτες του και τους οπαδούς του συλλόγου.
Ο Μπέργκβαϊν κατάφερε μέσα σε 82”, από το 95ο λεπτό μέχρι και το 97ο να σκοράρεις δις και να προκαλέσει ντελίριο με το τελικό 3-2 της Τότεναμ στην πιο εντυπωσιακή ανατροπή των τελευταίων πολλών ετών στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μάλιστα, τα δυο τέρματα του Ολλανδού επιθετικού ήρθαν πιο αργά και από την ανατροπή που είχε κάνει η Μάντσεστερ Σίτι πίσω στο 2012!
Τότε οι «πολίτες» βρίσκονταν πίσω στο σκορ μέχρι το 91′:14” προτού αναλάβουν δράση οι Τζέκο και Αγουέρο και χαρίσουν στο κλαμπ το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια!