Πρώτη επίσημη συμμετοχή με την Ομόνοια, πρώτο γκολ για τον Κωνσταντίνο Χρίστου. Πως να ήταν πιο ιδανικό για τον 18χρονο (19/4/2003) άσο, το ντεμπούτο του; Μπήκε στο 75′, έδειξε την ενεργητικότητά του και πήρε την ασίστ του Τσέποβιτς στο 90′ για να στείλει την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων, γράφοντας το 4-0.
Μετά τους Λοΐζου, Τζιωνή, Χαραλάμπους, Ασημένο, Σάββα κλπ. ακόμα και τον Παναγιώτου που πήγε στην ομάδα στα 20 του χρόνια, αναμένεται και αυτός με τη σειρά του να πάρει τις ευκαιρίες από τον Χένινγκ Μπεργκ. Και η αλήθεια, είναι αυτά τα στοιχεία που μας έχει δείξει ο Νορβηγός, πως ξέρει να τα αξιοποιεί. Το 5-0 δεν αφήνει και πολλά να σχολιαστούν ή να αναλυθούν επί του αγωνιστικού, πέραν του ότι έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.
Στα θετικά για το «τριφύλλι» φυσικά και η συμμετοχή του Ασάντε για 54′ λεπτά. Ο Γκανέζος είναι σημαντικό να επανέλθει στο 100% για την προσπάθεια που γίνεται για υλοποίηση των στόχων.
«Είμαστε πιο κοντά (σε μεταγραφή) από ότι τις προηγούμενες ημέρες», σημείωσε ο κόουτς Μπεργκ μετά το ματς. Η ενίσχυση μπορεί να άργησε, όμως λέγεται στην Ομόνοια ότι οι προσπάθειες φαίνεται να αποφέρουν καρπούς, μιας και όπως έχει χιλιοειπωθεί από πλευράς της, «έχει βρεθεί κάτι καλύτερο» και «κάτι ιδιαίτερο», όπως πρόσθεσε επίσης ο Νορβηγός. Οι «πράσινοι» εντατικοποιούν την προσπάθειά τους και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Κύπρος Εγγλέζος