Για τη Ρεάλ δούλεψε η Βαλένθια, που πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Σεβίλλη. Έτσι η Ρεάλ βρίσκεται στο +4 από τους Ανδαλουσιανούς.
Στο 6ο μόλις λεπτό η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Ντιακαμπί ενώ στο 12’ το σουτ του Μιρ έφυγε λίγο έξω και στο 12’ ο Σίλεσεν είπε όχι σε  σουτ του Οκάμπος. Στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκαγιά και  στο 21’ ο Μιρ αστόχησε και πάλι από καλό σημείο. Στο ίδιο λεπτό ο Ντομενέκ σταμάτησε τον Οκάμπος και στο 26’ ο Ντίαθ είπε όχι σε σουτ του Μούσα ενώ στο 27’ νίκησε και τον Γκαγιά.
Στο 37ο λεπτό η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Μιρ και στο 43’ ο Γουέδες έξανε το 1-1 με κεφαλιά. Στο 52’ το σουτ του Κορέια πέρασε μόλις έξω και στο 59’ ο Αλντερέτε πρόλαβε σωτήρια τον Οκάμπος ενώ στο 62’ η Βαλένθια απείλησε με τον Γουέδες. Δύο λεπτά μετά ο Πάπου Γκόμες σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία από κοντά ενώ στο 83’ το σουτ του Κορόνα πέρασε μόλις έξω και στο 88’ αποβλήθηκε ο Γκαγιά.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν (17’ Ντομενέκ), Φουλκιέ, Γκαγιά, Αλντερέτε, Κορέια (76′ Μάρκος Αντρέ), Ντιακαμπί, Γκιγιαμόν, Μοσκέρα (46’ Λάτο), Γουέδες, Μούσα (84’ Ράτσιτς), Ντούρο
ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντίαθ, Ακούνια (46’ Χορδάν), Ρεκίκ, Ντιέγκο Κάρλος, Μοντιέλ, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες (73’ Κορόνα), Οκάμπος, Τόρες, Μιρ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ