Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Η αρχική τοποθέτηση: «Με την έλευση των νέων παικτών προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν έφτανε αυτό. Πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και αυτό είναι το πιο άσχημο. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα γιατί δεν ήμασταν καλοί στις στατικές φάσεις. Στα ματς που είμαι εδώ δεν τρώμε εύκολα γκολ. Απλά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις».
Ποιοι είναι οι στόχοι από εδώ και πέρα; «Θέλω την καλυτέρευση της ομάδας. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το ματς του Σαββάτου. Κανένα ματς δεν έχει άλλο δρόμο από τη νίκη».
Τα συμπεράσματα που έβγαλε στον ένα μήνα παρουσίας του στην ομάδα:  «Θέλω να γίνουμε πιο… επιθετικοί. Όταν πάμε να το κάνουμε, γίνεται με λάθος τρόπο. Θέλω να έχουμε μια ομάδα που θα έχει στο μυαλό της πως θα πάρει το αποτέλεσμα».
Για το ότι θα δώσει έξι ματς στο Τσίρειο, από τα εφτά που υπολείπονται: «Όλοι μας όταν είμαστε στο σπίτι μας, αισθανόμαστε καλύτερα».
Για τον κόσμο: «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Ο πρώτος που στεναχωριέται είμαι εγώ. Έφτασε η στιγμή να βγάλουμε εγωισμό και να έχουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο».