Σύμφωνα με όλε στις πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας, το επόμενο βήμα ( αν αυτό γίνει) του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, έχει την σφραγίδα του Νότσι Χαμασόρ, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα, ενώ ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ , η παρέμβαση του μάνατζερ, δεν άφησε τη συμφωνία να πάρει επίσημο χαρακτήρα.
Η πλευρά του κυρίου Νότσι Χαμασόρ, αξίωσε πιο πολλά χρήματα, ειδικά στην αποζημίωση του παίκτη, κάτι που δεν αποδέχθηκε το ΑΠΟΕΛ, επιμένοντας στο συμβόλαιο το οποίο πρότεινε στον παίκτη και το οποίο προλαμβάνει ανταλλάγματα σχεδόν διπλάσια από το μισθό του Σαρφό στον Ολυμπιακό.
Ο κύριος Χαμασόρ, πιστεύει ότι ο πελάτης του μπορεί να βρει τριπλάσια και όχι διπλάσια λεφτά και κάπου εκεί «στάλωσε» η συμφωνία ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακού.
Για να καταλάβει κάποιος τι ισχύει σήμερα με το Σαρφό, λαμβάνει γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ το μήνα από τον Ολυμπιακό και αν πήγαινε στο ΑΠΟΕΛ, θα πλησίαζε στις 20 χιλιάδες το μήνα.
Με τα «θέλω» όμως του μάνατζερ του, πρέπει να βρει ομάδα η οποία θα του δώσει από 28-30 χιλιάδες το μήνα, επιπλέον από τα χρήματα που θα καταβάλει για να τον αποκτήσει με ελευθέρα.
Άρα λοιπόν, μιλάμε για μία περίπτωση η οποία εξαρτάται αποκλειστικά από τις προθέσεις του κυρίου Νότσι Χαμασόρ και…μάλλον προμηνύεται ένα «καυτό» μεταγραφικό σίριαλ, μέχρι την 31η Ιανουαρίου.