Ο Χάρι Κέιν σκόραρε για ακόμη μία φορά απέναντι στη Λέστερ, και συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να βρίσκει συνέχεια δίχτυα απέναντι στις «αλεπούδες» σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Λέστερ έκανε το λάθος να προηγηθεί στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Πάτσον Ντάκα να «εκτελεί» τον Γιορίς στο 24ο λεπτό. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, καθώς ο συνήθης ύποπτος απέναντι στις «αλεπούδες» κατάφερε να ισοφαρίσει.
Ο λόγος φυσικά για τον Χάρι Κέιν, που με όμορφη ενέργεια, «άδειασε» τον Σογιουντσού και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να φέρει το παιχνίδι και πάλι σε ισορροπία. Μάλιστα, αυτό ήταν μόλις το 5ο γκολ σε 18 εμφανίσεις για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ για τον Άγγλο επιθετικό, που δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει απέναντι στην αγαπημένη του αντίπαλο.
Ο 28χρονος μετράει 18 γκολ σε 17 αναμετρήσεις απέναντι στις «αλεπούδες» και πλέον έχει δημιουργήσει «πελατειακές» σχέσεις με την ομάδα από το Λέστερ. Μάλιστα, μόλις ένα από αυτά δεν έχει έρθει σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ αλλά της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, με τον Κέιν, ουσιαστικά, να μετράει 17 τέρματα σε 13 αγώνες πρωταθλήματος.
Η Τότεναμ κατάφερε να πάρει στο τέλος τη νίκη με την απίστευτη ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Στίβεν Μπέργκβαϊν.