Ο τραυματισμός του Πάουλους Αραγιούρι στο παιχνίδι με την Πάφος FC, ήταν από τα αρνητικά του αγώνα για τον Τιμούρ Κετσπάγια που είδε την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Ο Γεωργιανός τεχνικός σημείωσε και μετά το παιχνίδι, πως το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή του ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Φινλανδός εξετάστηκε από το τεχνικό επιτελείο και υπάρχει αναμονή για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε. Υπάρχουν φόβοι ότι το πρόβλημα είναι μυϊκό, όμως τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.
Στα θετικά για τον προπονητή της «Κυρίας» εν όψει του αγώνα της Δευτέρας, θα είναι οι επιστροφές των Ιωάννου και Ρισβάνη. Ο πρώτος που τραυματίστηκε στο άνω χείλος στο ματς με την ΑΕΛ, αναμένεται να είναι διαθέσιμος ενώ και ο Ελλαδίτης με την επιστροφή στις προπονήσεις την Παρασκευή, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. 
Για το αν θα αντικαταστήσει τον Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας, θα διαφανεί μέσα από τις τρεις τελευταίες προπονήσεις της Ανόρθωσης.

Κύπρος Εγγλέζος