Ο Σωφρόνης πήγε να κάνει μερικό rotation, αλλά οι πλείστοι παίκτες στους οποίους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν, ήταν απογοητευτικοί.
Ο Ντανίλο, έκανε κακό ματς και δεν ακούμπησέ μπάλα ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε. Ο Ισάμ Τσεπάκ, ακόμα χειρότερος, ο Οκριασβίλι δεν ακούμπησε μπάλα.
Ο μοναδικός που δικαίωσε (και με το παραπάνω) τον προπονητή του ήταν ο Νεόφυτος Μιχαήλ, οι αποκρούσεις του οποίου ήταν και καθοριστικές για να διατηρήσει το προβάδισμα πρόκρισης.
Γενικότερα όμως, η ομάδα που παράταξε ο Κύπριος προπονητής, απέτυχε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και είναι μεγάλη επιτυχία που κατάφερε με τέτοια απόδοση να πάει με προβάδισμα στον επαναληπτικό αγώνα.
Τα 18 λεπτά καλού ποδοσφαίρου που έφεραν και το 1-0, δεν μπορούν όμως να αποτελέσουν μαξιλαράκι για την πολύ δύσκολη συνέχεια.
θα έλεγε κάποιος αντικειμενικός αναλυτής, ότι μετά από καιρό, κτύπησε ξανά το καμπανάκι και πρώτος ο Σωφρόνης το έχει ήδη καταλάβει, στέλνοντας μηνύματα εν όψει του επόμενου αγώνα με τον Άρη για το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, θα υποχρεωθεί να επαναφέρει το κανονικό σχήμα και την κανονική 11άδα στον επόμενο αγώνα.
Θα έχει όπως είπε και ο ίδιος τον Ντογκαλά, θα είναι επίσης στην 11άδα ο Ντε Βινσέντι και μάλλον θα πρέπει να επαναφέρει στη μεσαία γραμμή το Σατσιά καθώς επίσης και το Θεοδώρου.
Δεν αποκλείεται όμως, να είναι έτοιμος και ο Καρό ενώ στη διάθεση του, τίθεται και ο Έσελινγκ. Μήμυμα ετοιμότητας έστειλε και ο Γιώργος Εφραίμ που δείχνει να έχει τις δυνάμεις να βοηθήσει σε μία καθοριστική μάλιστα χρονική στιγμή.
Υπάρχουν όμως αμφιβολίες για τον Νταουσβίλι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω του ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις, μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.