Ένα πράγμα πρέπει να κάνει η Ομόνοια στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου για το Κύπελλο. Να μην σκεφτεί ότι έχει επαναληπτικό, να καθαρίσει την πρόκριση ώστε να είναι πιο άνετη να διαχειριστεί τον επαναληπτικό όταν βαρύνει το πρόγραμμα και μπούμε σε μια κρίσιμη καμπή.
Και ροτέισιον να κάνει ο Μπεργκ υπάρχει η ποιότητα να ξεμπερδέψει και να καθαρίσει την πρόκριση.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και ενδέχεται να κάνει αρκετές αλλαγές ο Νορβηγός προπονητής σε σχέση με το ντέρμπι που προηγήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα.
Το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη στις 17:00.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Το θέμα που «καίει» την δεδομένη στιγμή τους φίλους της Ομόνοιας είναι αυτό της ενίσχυσης. Η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν προχώρησε σε μεταγραφή τον Ιανουάριο την στιγμή που «φωνάζει» ότι χρειάζεται να προστεθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.
Πέρασε άλλη μια μέρα ουσιαστικά χωρίς κάποιο νεότερο και απομένουν άλλες έντεκα για να μπορέσουν να εντοπιστούν και να κλείσουν οι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα θέματα προγραμματισμού μαζί με τον προπονητή βρίσκεται σε μεταγραφικές διεργασίες και ο κόσμος περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των προσπαθειών