Με τον Φαν Βέερτ να σκοράρει στο 23ο λεπτό ο Βόλος έφτασε στη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Πανθεσσαλικό.
Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν αναγνωριστικό. Στο 13′ ο Απόλλων έκανε αισθητή την παρουσία του, όμως με κεφαλιά του Παμλίδη από το ύψος του πέναλτι, το οποίο έφυγε άουτ. Ενώ, δυο λεπτά αργότερα ο Βέρχουλστ έδιωξε τηνκεφαλιά του Φαν Βέερτ. Στο 19′ είχαμε μια περίεργη απόφαση από τον διαιτητή Γκορτσίλα, ο οποίος έδειξε πέναλτι σε χέρι του Άλβες, αλλά το πήρε πίσω έπειτα από υπόδειξη για οφσάιντ του Φαν Βέερτ. Τελικά, ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23′ με κοντινή προβολή του Φαν Βέερτ. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 54′ ο Βέρχουλστ μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορος από δεξιά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους χωρίς όμως να απειλούν με εξαίρεση την φάση του 74′. Ο Κότνικ λίγο έλειψε να κάνει ένα απίστευτο «δώρο» στον Απόλλωνα όταν μετά από αποτυχημένη ντρίμπλα μέσα στην περιοχή έδωσε την μπάλα στον Σλίβκα ωστόσο πρόλαβε να διορθώσει με υπερένταση το λάθος του. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39′ Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71′ Ροσέρο), Ρεγκατέν (46′ Ορός), Φερνάντες (90+1′ Σιελής), Φαν Βέερτ.
Απόλλων Σμ. (Μ. Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι (46′ Τουτουαρίμα), Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο (62′ Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (83′ Σαχλί), Παπαγεωργίου (76′ Σίγκνεβιτς), Παμλίδης (62′ Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ