Το επίσημο ΑΠΟΕΛ, ξεκαθάρισε από την αρχή. Ότι για να γίνει 3η μεταγραφή τον Ιανουάριο, θα πρέπει να βρεθεί παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να είναι γενικά, μία περίπτωση που θα δικαιολογήσει ενδεχόμενη μετακίνηση στον Αρχάγγελο.
Το όνομα του Κίνγκσλει Σαρφό βγήκε στο προσκήνιο εδώ και μέρες, αλλά κανένας δεν το έχει επιβεβαιώσει.
Δεν είναι άλλωστε και η πιο εύκολη μεταγραφή, λόγω του ότι είναι η διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό, με το μάνατζερ του παίκτη αλλά και με τον ίδιο.


Από την άλλη όμως, αν ο Σωφρόνης, κρίνει απαραίτητο τον Γκανέζο, τότε η διοίκηση θα κάνει την κίνηση με συγκεκριμένη πρόταση και αν η άλλη πλευρά, προβάλει τέτοιες απαιτήσεις που θα μπορέσει να τις καλύψει (βλέπε οικονομικά) τίποτε δεν αποκλείεται να προκύψει.
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, παρακολουθεί το θέμα και έχει την διάθεση προχωρήσει, φτάνει όμως να κυριαρχήσει η λογική, αφού δεν πρόκειται να μπει ξανά σε παζαρέματα και πολύ περισσότερο, δεν θέλει να κάνει οποιοδήποτε νέο επικίνδυνο οικονομικό άνοιγμα.
Αν λοιπόν, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, προβάλει οικονομικές απαιτήσεις που θα κριθούν λογικές, το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής, τότε ενδέχεται να γίνει η μεταγραφή Σαρφό στο ΑΠΟΕΛ.
Έτσι λοιπόν έχει το μίνι σίριαλ με τον Γκανέζο και οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα.