Ο Στέφαν Τσέποβιτς είχε μια καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Ανόρθωση καθώς πέραν από το γκολ είχε ενεργό συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όπως και στο ανασταλτικό κομμάτι της ΑΕΛ. Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε τρίτο γκολ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και δείχνει να αποκτά και πάλι επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην ΑΕΛ υποδέχθηκαν με ικανοποίηση το αγωνιστικό ξύπνημα του Τσέποβιτς και άπαντες ελπίζουν σε συνέχεια του.
Ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να είναι και πάλι βασικός στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και να προσπαθήσει να έχει και συνέχεια στο σκοράρισμα. Είχε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, που δεν είχε σκοράρει όμως αν δούμε τα στατιστικά του θα βρούμε 8 γκολ σε 19 εμφανίσεις με την ΑΕΛ, κάτι που θεωρητικά είναι ικανοποιητικό. Περιθώριο για βελτίωση πάντα υπάρχει και αυτό θέλουν να έχει ο Τσέποβιτς από εδώ και μπρος.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει στα υπόψιν να αλλάξει και άλλο η ομάδα, επιθετικά, και βλέποντας ένα από τα σέντερ φορ του να αρχίζει να είναι συνεπής στο σκοράρισμα, και μάλιστα αγωνιζόμενος όπως ο ίδιος θέλει, αυτό φέρνει τα πρώτα χαμόγελα ικανοποίησης για την δουλειά που γίνεται. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς για την ομάδα και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να επανέλθει.
Ο τραυματισμός του Σλόποταν Μεντόγιεβιτς ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα σε μια περίοδο που είχε μεγάλη ανάγκη τον Σέρβο χαφ με την εμπειρία και την προσωπικότητα που διαθέτει.

Αριστείδου Μιχαήλ