Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και ήταν έντονης για την διαιτησία. Αρίθμησε τα παιχνίδια που αδικήθηκε η ομάδα του και έκανε λόγο για μια τραγική κατάσταση.

«Αρχίσαμε με Γιώργο Νικολάου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά ο Κυριάκος Χριστοδούλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μετά ο Γιώργος Νικολάου στο ματς με τον Εθνικό, μετά ο Βασίλης Δημητρίου με το ΑΠΟΕΛ, μετά ξανά ο Γιώργος Νικολάου με την ΑΕΚ και τώρα ο Μενέλαος Αντωνίου. Είναι μια κατάσταση ανεξήγητη. Να με συγχωρέσουν οι φίλοι της ΑΕΛ γιατί μπορεί να ξέχασα κάποια παιχνίδια» είπε αρχικά για την διαιτησία.

Υπάρχει σχέδιο εναντίον της ΑΕΛ; «Δεν θέλω να πω αν υπάρχει σχέδιο αλλά υπάρχει μια συμπεριφορά τραγική. Ακόμα και στη νίκη επί του Ολυμπιακού πήγαμε οχτώ φορές στο VAR για να δικαιωθούμε. Είναι τραγικά αυτά τα πράγματα».

Τι σημαίνει αυτό; «Σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στις προσπάθειες της διοίκησης της ΑΕΛ, των ποδοσφαιριστών, των προηγούμενων προπονητών και των νυν προπονητών».

Η ατιμωρησία των διαιτητών δεν παίζει ρόλο; «Να το δεχθώ αλλά δεν μπορεί να συμβαίνει μόνο κατά της ΑΕΛ, θα γινόταν και 2-3 φορές υπέρ της ΑΕΛ. Ζητήσαμε συνάντηση με τον κ. Μάζιτς και δεν πήραμε απάντηση. Ζητήσαμε να ακούσουμε τους διαλόγους σε τρία παιχνίδια και πάλι τίποτα».

Ο κ. Μάζιτς είπε ότι δεν θα δίνονται οι διάλογοι: «Στην Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ λέχθηκε ότι θα δίνονταν οι διάλογοι. Τώρα διαβάσαμε ότι αποφάσισε ο κ. Μάζιτς ότι δεν θα δίνονται οι διάλογοι. Η ΑΕΛ έκανε κάποια λάθη αλλά αυτό που συμβαίνει με την διαιτησία είναι απαράδεκτο. Συζητάμε αν ήταν λίγο οφσάιντ και δεν συζητήσαμε αν ήταν κόρνερ που έκρινε το παιχνίδι. Αυτά που συμβαίνουν ίσως να γίνονται λόγω του ανταγωνισμού».

Πως θα βγει το πρωτάθλημα με αυτούς τους διαιτητές; «Η ΑΕΛ ζήτησε ξένους διαιτητές κυρίως στα ντέρμπι γιατί η ΚΟΠ ήθελε να δώσει χρόνο σε νέους διαιτητές. Γι’ αυτό δεν είπαμε για όλα τα παιχνίδια. Κάποιες ομάδες ήθελαν Κύπριους σε όλα τα παιχνίδια μάλιστα».

Ξαφνικά χάθηκαν οι ξένοι διαιτητές και από το VAR: «Αυτά που λέτε είναι και δικές μας απορίες,. Στείλαμε πολλές επιστολές, ζητήσαμε συνάντηση με τον κ. Μάζιτς και δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που συμβαίνει ενάντια στην ΑΕΛ είναι πρωτοφανές. Επαναλαμβάνω ότι κάναμε λάθη σαν ΑΕΛ αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα διαιτητή να καθορίζει αποτελέσματα».