Πίκρα και απογοήτευση στην Ομόνοια για την ήττα από τον Απόλλωνα. Σε ακόμη ένα κρίσιμο αγώνα, οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν το ζητούμενο, με την έβδομη φετινή ήττα να επαναφέρει τη μουρμούρα.
Ξανά στο… στόχαστρο, ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών. Ο Νορβηγός προπονητής δέχεται τα «πυρά» του κόσμου για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την αστάθεια στα αποτελέσματα, αλλά και την αργοπορία στην εξεύρεση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν ανάσες στο… ταλαιπωρημένο ρόστερ.
Μάλιστα, με τις τοποθετήσεις του μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ήταν σαν να έριχνε… λάδι στη φωτιά.
Η Ομόνοια ακροβατεί για μια θέση στην 6άδα, με την μέχρι στιγμής παρουσία στο πρωτάθλημα να είναι κάκιστη. Η ομάδα δέχτηκε 7 ήττες στα 17 ματς που έδωσε, με το περσινό επίτευγμα των μόλις τριών ηττών σε 36 ματς να υπογραμμίζει το μέγεθος του προβλήματος.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, την Πέμπτη (17:00) κόντρα στον ΠΟ Ξυλοτύμπου εκτός ΄έδρας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca Cola. Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές με τα λεπτά συμμετοχής να είναι πολύτιμα για ποδοσφαιριστές όπως οι Γιούστε και Ασάντε, οι οποίοι ψάχνουν αγωνιστικό ρυθμό.