Η επικείμενη μεταγραφή Τζιωνή στην Κάνσας βρίσκεται στην κορυφή της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας και δεν θα μπορούσαν οι Μιχάλης Παπαγεωργίου και Κώστας Μαλέκος να μην το συζητήσουν στην εκπομπή «Βalla με τον Μάλε».
Ουσιαστικά ο Μαλέκος επιβεβαιώνεται καθώς από καιρό πριν το είπε ότι ο Τζιωνής θα ήταν ο πρώτος από τους νεαρούς που θα έφευγε καθώς τον θεωρεί ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή και όχι ταλέντο.
«Μου έβγαζε ο Τζιωνής να είναι πιο έτοιμος παίκτης» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κώστα Μαλέκου.
Είπες ότι θα φύγει πιο νωρίς από τους υπόλοιπους και φαίνεται ότι αυτό θα γίνει: «Είναι ο παίκτης για τον οποίο θα έρθει πρόταση όπως πρέπει να έρθει σε ένα βασικό παίκτη, όχι σε ένα ταλέντο. Ήταν διαφορετική η προσέγγιση στην πρόταση που ήρθε για τον Λοίζου. Είπα ότι θα έρθει μια ομάδα για να τον πάρει και να τον βάλει στην 11αδα της»
Θα πάει όμως να παίξει στην Αμερική: «Η Αμερική παίζει Παγκόσμιο Κύπελο, εμεί δεν ξέρουμε τι γίνεται εκεί. Μπαίνει πλέον σε άλλα κανάλια. Μακάρι να πάνε στο καλό και με τις ευχές μας».
Γιατί τότε έκανες αυτή την… διάκριση με τον Τζιωνή; «Έκανα την διάκριση όταν τον είδα σε αρκετά παιχνίδια να μου θυμίζει τον εαυτό μου. Έκανε διείσδυση είτε δεξιά, είτε αριστερά με άνεση. Έβλεπα αυτό το πλεονέκτημα. Έχει δύο πόδια, έχει δύναμη, ταχύτητα, τεχνική και αυτά είναι σημάδια»
Τι του λείπει του Τζιωνή; «Η εμπειρία. Να τρέξεις πιο λίγο και να είσαι πιο ουσιαστικός».