Σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την Ομόνοια κι όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου, στην εκπομπή «Total Green».

-Για το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής στόχων: «Η διοίκηση αναγνωρίζει την βαθμολογική κατάσταση. Κατανοεί τα συναισθήματα του κόσμου. Μας μένουν πέντε παιχνίδια της πρώτης φάσης. Πρέπει ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να έχουμε ευκαιρία πιο μετά για κάτι περισσότερο».

-Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Λαμβάνουμε υπόψη τις απόψεις του κόσμου. Κανείς δεν φανταζόταν πως η σεζόν θα άρχιζε έτσι, όμως στο ποδόσφαιρο είναι πιθανόν. Αυτό που μας νοιάζει είναι το πώς θα βγει η ομάδα από αυτή την κατάσταση. Η διοίκηση έδειξε πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από δυσάρεστες καταστάσεις. Νομίζω πρέπει να πιστωθεί, να δοθεί χρόνος».

-Για το λάθος του Λέζιακς στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα: «Ο Λέτσιακς είναι εξαιρετικό παιδί, επαγγελματίας, πονά την φανέλα που φοράει. Νιώθει πολύ στεναχωρημένος με αυτές τις συγκυρίες εις βάρος του».

-Για τις απουσίες: «Είχαμε την ατυχία με τον Κούσουλο. Ο Έρικ έμεινε δύο φορές εκτός λόγω συνδέσμων. Ο Γιούστε, ο Φαμπιάνο, ο κορωνοϊός… Παίξαμε χωρίς επτά παίκτες καταλόγου Α. Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία, δεν έχουν θέση στην Ομόνοια οι δικαιολογίες».

-Για την αντιμετώπιση της διοίκησης: «Η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη από την συλλογική παρουσία στην σεζόν. Συνεχίζουν στην ομάδα οι περισσότεροι παίκτες, ωστόσο η παρουσία δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πέρσι. Βρισκόμαστε σε διαδικασία έρευνας και εξεύρεσης λύσεων. Αν η διοίκηση εντοπίσει τις λύσεις, θα κάνει ότι χρειάζεται. Έχει δείξει η διοίκηση πως λαμβάνει και υλοποιεί τις αποφάσεις που είναι για το καλό της ομάδας».

-Για την τεχνική ηγεσία: «Όπως όλοι, και η τεχνική ηγεσία είναι υπό αξιολόγηση πάντα. Όλοι κρίνονται με βάση την δουλειά που επιτελούν στην ομάδα και τα αποτελέσματα που φέρνουν».

-Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Λάρκου ή αλλαγής του μοντέλου: «Να μην αναμένει ο κόσμος πως σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις. Θα απασχολήσει την διοίκηση αυτό το θέμα προς το τέλος της σεζόν. Αυτή τη περίοδο η διοίκηση αξιολογεί την ομάδα. Θέλει να καταλάβει τι χρειάζεται, ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο. Είναι χρήσιμη αυτή η περίοδος για να δει η διοίκηση πως θα προχωρήσει. Δεν αποκλείεται κανένα μοντέλο».

-Για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιους παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία».

-Για το μπάτζετ: «Είναι γνωστά τα επίπεδα. Δεν έχει σταματήσει κάποια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».

-Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Δεν θα πούμε ονόματα. Η διαδικασία ανανεώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε για πολλούς λόγους».

-Για το μπάτζετ και αν υπάρχει ενδεχόμενο φυγής του Παπασταύρου: «Το φετινό μας μπάτζετ είναι πιο ψηλό από πέρυσι. Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία. Ο πρόεδρος, ακόμη κι όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου, δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι έστω και στο ελάχιστο παραμέρισε τα καθήκοντα του στην Ομόνοια. Ήταν πάντοτε ο ίδιος. Έτσι είναι και τώρα. Ενδιαφέρεται, ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες. Όποτε τον χρειαστούμε τον βρίσκουμε, ακόμα και σε δύσκολες ώρες. Είναι ότι καλύτερο μπορώ να πω. Αυτό που νιώθω, είναι πως ο πρόεδρος είναι εκεί, όπως ήταν πάντα. Ειδικά σε αυτές τις στιγμές, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».