Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ μερικούς μήνες μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φινλανδία στο Euro 2020.
Η εικόνα του Κρίστιαν Έρικσεν πεσμένο στο χορτάρι του γηπέδου «Πάρκεν» στην Δανία σόκαρε ολόκληρη τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Ίντερ να παθαίνει καρδιακή προσβολή και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο.
Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για το Δανό που πλέον μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και μάλιστα στο πρωτάθλημα που τον έκανε γνωστό σε ολόκληρη την ποδοσφαιρικό κόσμο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», ο Έρικσεν που αποχώρησε το καλοκαίρι από την Ίντερ λόγω του προβλήματος στην καρδιά του, αναμένεται να υπογράψει εντός της εβδομάδας σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το όνομα του.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και στοχεύει να επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης παρά τις προτάσεις που δέχτηκε από ομάδες ολόκληρης της Ευρώπης.