Η Αρμίνια προηγήθηκε, δέχτηκε την ανατροπή από την Γκρόιτερ, αλλά ο 34χρονος Γκονζάλο Κάστρο ήρθε από τον πάγκο και με βολέ στο 83ο λεπτό, έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του Μπίλεφελντ, 2-2.

Με τον Μασάγια Οκουγκάβα να σκοράρει για τέταρτο σερί ματς, η Αρμίνια Μπίλεφελντ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό. Ο Ιάπωνας μέσος άλλαξε γρήγορα την μπάλα με τον Κρούγκερ και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Γκρόιτερ Φιρτ έδειχνε πείσμα και θράσσος, με αποτέλεσμα να δικαιωθεί στη φάση του 35ου λεπτού. Εκμεταλλευόμενος τη ταχύτητά του, ο Λέβελινγκ άφησε πίσω τον Αντράντε και με ατομική ενέργεια νίκησε τον γκολκίπερ Ορτέγκα για το 1-1. Καλύτερη και πιο αποφασισμένη εμφανίστηκε και στην επανάληψη η Γκρόιτερ Φιρτ, φτάνοντας στην ολική ανατροπή στο 67ο λεπτό. Ο Νίλσεν βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας της Αρμίνια, η μπάλα βρήκε και στην πλάτη του Μπρούνερ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2. Στο 75ο λεπτό ο Κάστρο πέρασε στο παιχνίδι, για λογαριασμό της Αρμίνια και ήταν εκείνος που χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του. Η Αρμίνια έγινε πιο επιθετική, μετά το 1-2, και στο 83ο λεπτό ο 34χρονος Γερμανός μέσος, με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Γκρόιτερ πήρε τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας φέτος ενώ η Μπίλεφελντ δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό και στα δύο παιχνίδια φέτος.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Μπρούνερ (83′ Ράμος), Πίπερ, Νίλσον, Αντράντε, Σεπφ (75′ Κάστρο), Βασιλειάδης (62′ Πρετλ), Βίμερ (62′ Χακ), Οκουγκάβα, Κρούγκερ (75′ Σερά), Λάσμε.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Μπούρχερτ, Μεγιερχόφερ, Γκρίσμπεκ, Φίργκεφερ, Ίτερ (66′ Βίλεμς), Σεγκίν, Κρίστιανσεν, Τίλμαν, Ντούτζιακ (66′ Νίλσεν), Λέβελινγκ (81′ Μπάουερ), Χργκότα (81′ Πουλουλού).

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ