Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια, που στάθηκε στη σημασία της νίκης κι αναφέρθηκε στους δύο νεοαποκτηθέντες και στο αν θα γίνει και Τρίτη μεταγραφή.

Πρώτο σχόλιο: «Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινήσαμε με νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν της αξίζει η θέση που βρίσκεται. Σχεδόν ένα μήνα δεν παίξαμε παιχνίδι. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας δικαιούμασταν τη νίκη. Πετύχαμε τρία γκολ και νικήσαμε με 2-1. Έχουμε πολλά παιχνίδια στη συνέχεια μαζί με το κύπελλο. Κάθε 3-4 μέρες θα έχουμε αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ανεβήκαμε στην τέταρτη θέση, δεν είναι αυτή που θέλουμε. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας.
Για το οφσάιντ στο γκολ της Ανόρθωσης: «Το είδα στα αποδυτήρια, δεν είδα ότι ο παίκτης μας ήταν μπροστά. Είδα μια κόκκινη γραμμή και τους δύο παίκτες στην ίδια γραμμή. Πιστεύω ήταν καθαρό το γκολ. Είχαμε όμως τη δυνατότητα να σκοράρουμε ακόμη ένα και να πάρουμε τη νίκη».
Για το αν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή: «Για να πάρουμε κάποιον τώρα, θα πρέπει να φύγει και κάποιος άλλος. Ο Νοβότνι έδειξε έτοιμος να βοηθήσει. Δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του αλλά βοήθησε πολύ. Έχουμε ακόμη έναν παίκτη τώρα, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο γιατί είχε σταματήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».