Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη δεν τον έπαιρνε τον Απόλλωνα και όπως αποδείχθηκε αυτό το πράγμα το κατάλαβαν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Τσόρνιγκερ και επέστρεψαν στις νίκες με εμφαντικό τρόπο.
Οι «γαλάζιοι» δεν έκαναν το εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά ήταν μια εμφάνιση από τις πιο μεστές του στο φετινό πρωτάθλημα και αυτή ήρθε σε ένα μεγάλο ντέρμπι.
Πολύ καλός οργανωτικά και επιθετικά στο α’ ημίχρονο όπου επικράτησε κατά κράτος και εξαιρετική διαχείριση στην επανάληψη.

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2022/01/16/apollon-2-0-omonoia-i-pio-spoydaia-niki-mechri-tin-epomeni-fotos-vinteo/

Ο Τσόρνιγκερ είπε ότι το κλειδί της νίκης ήταν η ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και η εξαιρετική παρουσία του τερματοφύλακα Γιοβάνοβιτς.
Ήταν και αυτό αλλά και άλλα πράγματα.

1.Συμφωνούμε με τον κόουτς ότι υπήρξε απόλυτη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την εναλλαγή του τρόπου προσέγγισης του αγώνα από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.
2.Το διάβασμα του αντιπάλου έπαιξε τον δικό του ρόλο. Ο Απόλλωνας μπλόκαρε τα ατού της Ομόνοιας και… χτύπησε εκεί που έπρεπε, εξού και τα λάθη του αντιπάλου που έφεραν τα γκολ.
3.Το αγωνιστικό ανέβασμα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται μπροστά από τον καθαρό αμυντικό μέσο και πίσω από τους επιθετικούς. Ζράντι, Κολ και Ίλιεφ ήταν εκ των κορυφαίων και γι’ αυτό ο Απόλλωνας θύμισε κατά διαστήματα (ειδικά στο α’ ημίχρονο) την ομάδα που έκανε εκείνο το μεγάλο νικηφόρο σερί.
4.Οι επιθετικοί (Νταμπό και Γιάνκα) εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη της άμυνας της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2022/01/16/tsornigker-ayto-itan-to-kleidi-tis-nikis/

Χρίστος Χρίστου