Αρνητικά φέρεται να απάντησε σε πρόταση που του κατέθεσε η Μπορντό, ο Ρούμπεν Σεμέδο καθώς ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Πόρτο βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, ωστόσο οι «δράκοι» δεν είναι μόνοι τους, σ΄ότι έχει να κάνει με την υπόθεση απόκτησης του Πορτογάλου στόπερ.
Πιο συγκεκριμένα ακόμα μία ομάδα προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους μνηστήρες για τον παίκτηΠΑΕΕ και μάλιστα φέρεται να κατέθεσε πρόταση, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Αυτή δεν είναι άλλη από την Μπορντό, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ μπακ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας έκανε κίνηση για την απόκτηση του παίκτη των Πειραιωτών.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο΄Jogo», ο Σεμέδο απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η γαλλική ομάδα, με τον λόγο να μην είναι άλλος από το ότι ο ίδιος θέλει να πάρει μεταγραφή μόνο στην Πόρτο. Το πορτογαλικό δημοσίευμα, δεν έφερε στο φως της δημοσιότητας περαιτέρω λεπτομέρειες, σχετικά με την προσφορά της Μπορντό ξεκαθάρισε όμως πως η επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Πορτογαλία και τους «δράκους».
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όπως αναφέρουν στην Ιβηρική έχει ως πρώτο στόχο τον Σεμέδο, ωστόσο κοιτάζει και άλλες εναλλακτικές σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή του…