Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα όπως κάθε φορά που έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Η απόδοση μας όπως ήταν σήμερα κάνει ακόμα πιο απογοητευτικό το γεγονός ότι έχουμε χάσει. Είμαι δυόμιση χρόνια στην ομάδα και η σημερινή ήταν μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις κόντρα στον Απόλλωνα. Τους δώσαμε δύο γκολ, δεν είχε άλλες φάσεις ο Απόλλωνας πέραν από κάποια σουτ. Εμείς είχαμε τις δικές μας φάσεις και το γεγονός ότι χάσαμε είναι απογοητευτικό».
Τα τελευταία δέκα χρόνια ο πρωταθλητής αναδεικνύεται με 4 ή 5 ήττες, μια φορά με έξι. Λέει κάτι για εσάς αυτό ή τίποτα; «Η ιστορία είναι ιστορία. Τα στατιστικά είναι στατιστικά και δεν τα αμφισβητώ αλλά κάθε υπάρχει μια καινούρια ιστορία. Τότε υπήρχε μια ομάδα που κέρδιζε τον τίτλο, τώρα τον διεκδικούν πολλές. Εμείς θέλουμε να βελτιωθούμε εκεί εστιαζόμαστε».
Για το ενδιαφέρον για τον Τζιωνή από ομάδα της Αμερικής: «Ισχύει η τοποθέτηση της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται. Πολλές ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία και εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαστε τυφλοί, ξέρουμε σε ποια θέση βρισκόμαστε αλλά θα παλέψουμε για το καλύτεροι δυνατό».