Τις τελευταίες του ώρες στην Έβερτον φαίνεται πως διανύει ο Ράφα Μπενίτεθ, με την διοίκηση των «ζαχαρωτών» να συνεδριάζει άμεσα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα πορευθεί ή όχι με τον Ισπανό προπονητή στην συνέχεια της χρονιάς. Προς το παρόν, μετά και τη νέα ήττα από την «ουραγό» μέχρι πρότινος Νόριτς, όλα δείχνουν πως ο Μπενίτεθ θα αποτελέσει παρελθόν!
Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον, με την διοίκηση των «ζαχαρωτών» να μοιάζει απόλυτα απογοητευμένη, αναλογικά με τον τρόπο που εξελίσσεται η σεζόν για τους «μπλε» του Λίβερπουλ.
Η ήττα στο «Κάροου Ρόουντ» φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από το τιμόνι της ομάδας.
Αναμένεται η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου με βασικό του θέμα την πορεία του club υπό τις οδηγίες του Μπενίτεθ και το… άμεσο μέλλον. Εκεί θα αποφασιστεί αν ο Ισπανός θα συνεχίσει στην θέση του ή αν θα αποχωρήσει άμεσα, με το δεύτερο σενάριο πάντως να μοιάζει το επικρατέστερο.
Να σημειωθεί πως η Έβερτον σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει κερδίσει μόλις σε δύο περιπτώσεις από τις 25 Σεπτεμβρίου και έπειτα. Αμφότερες με το ίδιο σκορ, εντός έδρας (2-1), κόντρα σε Νόριτς και Άρσεναλ!