Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Ρόμα, που κέρδισε με 1-0 την Κάλιαρι κι επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα. Βλέπουν ξανά τετράδα οι «τζιαλορόσι», ενώ η Κάλιαρι έμεινε στη 18η θέση. Ντεμπούτο έκανε ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης με τη φανέλα της Ρόμα.
Στο 4ο μόλις λεπτό ο Τζανιόλο κέρδισε αρχικά το πέναλτι από τον Καρμπόνι αλλά μετά από εξέταση του VAR ο ρέφερι άλλαξε την απόφασή του και στο 13’ ο Κράνιο μπλόκαρε πάνω στη γραμμή του την κεφαλιά του Έιμπραχαμ.
Τελικά στο 32ο λεπτό η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Νταλμπέρτ και ο Ολιβέιρα εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 1-0 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα.
Στο 49ο λεπτό η Ρόμα έφυγε στην κόντρα αλλά ο Αφενά Γκιάν έκανε λάθος και στο 58’ ο ίδιος έφυγε στην κόντρα αλλά άνοιξε το κοντρόλ και ο Κράνιο τον πρόλαβε.
Στο 65’ ο Κράνιο είπε όχι σε σουτ του Βερετού ενώ στο 68’ πρόλαβε και τον Έιμπραχαμ και στο 74’ ο Τζανιόλο έκανε φοβερή ενέργεια και  σουτ από δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.
Στο 85ο λεπτό η Κάλιαρι άγγιξε το γκολ καθώς ο Ζοάο Πέδρο έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Πατρίσιο και το δοκάρι, γλίτωσαν τη Ρόμα και στο 90+4’ ο Νάντες έχασε το κοντρόλ όντας απέναντι στον Πατρίσιο.
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Βίνια, Μέιτλαντ Νάιλς (90+4’ Κεραμίτσης), Μαντσίνι, Κούμπουλα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Βερετού (90+4’ Μποβέ), Μχιταριάν, Τζανιόλο (86’ Κάρσντορπ), Αφενά Γκιάν (75’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Αλτάρε (88’ Γκαλιάνο), Γκολντανίτζα, Νταλμπέρτ (80’ Λυκογιάννης), Τζάπα, Καρμπόνι, Μαρίν, Περέιρο (69’ Νάντες), Ντεϊόλα, Παβολέτι, Ζοάο Πέδρο.

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ