Βρισκόμαστε στα μέσα Ιανουαρίου και πέραν από την επανεγγραφή Ασάντε, η Ομόνοια δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφική προσθήκη. Αν και η ομάδα έδειξε να έχει ανάγκη για ενίσχυση, ειδικά στον μεσοεπιθετικό και επιθετικό χώρο, εντούτοις ο Χένινγκ Μπεργκ, φαίνεται να μην… βιάζεται ή τουλάχιστον δεν έχει βρει (;) για την ώρα, τον ποδοσφαιριστή εκείνο που θα πληροί τα κριτήρια και θα έρθει για να κάνει τη διαφορά. Ένας σέντερ-φορ και ένας επιθετικός μέσος ή περιφερειακός επιθετικός, είναι στο πλάνο, αλλά όπως όλα δείχνουν, πιθανές εξελίξεις θα προκύψουν μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, μέσα δηλαδή στην επόμενη εβδομάδα.
Το ότι η ομάδα δεν έχει το εύκολο γκολ προβληματίζει πάρα πολύ εδώ και καιρό και θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να είχε λυθεί αυτό το θέμα, ειδικά από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και υπήρχε η δυνατότητα, να ενταχθεί ποδοσφαιριστής στο ρόστερ, από τις αρχές Ιανουαρίου
Ο κ. Μπεργκ όμως λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο στο θέμα της ενίσχυσης και το έχουμε δει αρκετές φορές, στο διάστημα που είναι στην Ομόνοια, γι’ αυτό και υπάρχει αναμονή για τις μεταγραφές που θα γίνουν στο «τριφύλλι», πόσες τελικά θα είναι αυτές και ειδικά ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν!
Τα παιγνίδια που ακολουθούν είναι πάρα πολύ κρίσιμα και θα καταδείξουν τους στόχους που μπορεί να έχουν οι «πράσινοι».
Την ίδια ώρα που όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, η Ομόνοια παραμένει σε μια καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος, με… λιγότερες στην ουσία επιλογές (υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς, τιμωρίες και covid-19), με μοναδικό συν τον Ασάντε, ο οποίος έχει να αγωνιστεί όμως από τον περασμένο Απρίλιο…
Φαίνεται λοιπόν να προκύπτει μια καθυστέρηση στο θέμα της ενίσχυσης κι αυτό μπορεί να στοιχίσει στην πορεία… Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος όμως ανήκει στον Μπεργκ.