Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φρόντισε να αποκαταστήσει την εκκίνηση της Μπάγερν στο 2022 και έπειτα από την ήττα κόντρα στην Γκλάντμπαχ, σημείωσε χατ τρικ στο 4-0 στην Κολωνία για τη 19η αγωνιστική της Bundesliga.}
Με αυτά τα γκολ, ο Πολωνός επιθετικός έφτασε τα 300 στην καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, τα 226 εκ των οποίων με τους Βαυαρούς και τα υπόλοιπα 74 με την Ντόρτμουντ. την τρέχουσα σεζόν έχει ήδη 23 γκολ σε 19 αγώνες και ουσιαστικά εκμηδένισε τη σημασία του τέρματος του Κορεντέν Τολισό στον αγώνα.
Η Λειψία έκανε το 2/2 στο νέο έτος με το 2-0 επί της Στουτγκάρδης, αν και πολύ πιο δύσκολα από τον αγώνα κόντρα στη Μάιντς. Οι Σουηβοί ήταν καλύτεροι σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις επιθετικές προσπάθειές τους. Αμυντικά είχαν ορισμένα προβλήματα, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να κάνει πέναλτι λόγω χεριού μόλις το 10′ και τον Αντρέ Σίλβα να συνεχίζει να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους. Λίγο αργότερα, ο Έλληνας στόπερ τραυματίστηκε σε μία μονομαχία με τον Γιόκο Γκβάρντιολ, αλλά συνέχισε το παιχνίδι. Ο Πέτερ Γκουλάτσι έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα στο επόμενο διάστημα με τις επεμβάσεις του, μέχρι το 70ό λεπτό, όταν ο Κριστοφέρ Ενκουνκού έγραψε το 2-0 και έκρινε το ματς. Ο Μαυροπάνος αντικαταστάθηκε στο 82′ από τον Ναουιρού Αμαντά.

Η Μπόχουμ δεν τα κατάφερε στο Μάιντς και ηττήθηκε 0-1 από την τοπική ομάδα. Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους (που απέτυχαν σε πέναλτι στο 32′ με τον Ρον Ρόμπιν Τσέντνερ να αποκρούει την προσπάθεια του Ζεμπάστιαν Πόλτερ), ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο.