Το καλύτερο δώρο γενεθλίων για τον Ανδρέα Χρυσοστόμου, η επέκταση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση. Ο 21χρονος πλέον χαφ θα παραμείνει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να συστηθεί στο κυπριακό κοινό, με την επιστροφή του από την Ιταλία. Η «Κυρία» πλέον με αυτή της την κίνηση, δείχνει ξεκάθαρα πως «τρέχει» όλα τα θέματα, πλην από της ενίσχυσης και της ανανέωσης.
Στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα ήταν και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον αρχηγό Κωστάκη Αρτυματά, με τον Δημήτρη Χριστοφόρου να δηλώνει το πρωί της Παρασκευής πως δεν θα τοποθετηθεί ξανά για το θέμα η επίσημη Ανόρθωση.
Τα δεδομένα για τον αρχηγό είναι εκεί και εξηγούμαστε: οι δύο πλευρές έχουν επικοινωνία και κοινή επιθυμία να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Ακόμη δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη μετά την νέα πρόταση της Ανόρθωσης όμως ο Αρτυματάς, πολύ δύσκολα θα φύγει από το «ΠΑΠ» με τα σημερινά δεδομένα. Από τη στιγμή που υπάρχει η επιθυμία, η υπογραφή θα μπει, είτε είναι σήμερα, είτε αύριο, είτε τέλος Μαΐου.
Στην Ανόρθωση όμως γνωρίζουν ότι είναι αρκετά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, γι’ αυτό και περιμένουμε η ανακοίνωση για τον Χρυσοστόμου να ήταν μόνο η αρχή. Άλλωστε είναι αρκετά των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τον ερχόμενο Μάιο και τα θυμίζουμε:
Γκιόργκι Λόρια, Σπύρος Ρισβάνης, Πάουλους Αραγιούρι, Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Αζέρ Μπουσουλάτζιτς (εκτός πλάνων), Γιόζεφ Χουσμπάουερ, Νίκος Καλτσάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Αμρ Ουάρντα.

Κύπρος Εγγλέζος