Ο Ισπανός πορτιέρε των «μπλε» του Λονδίνου είχε και την τύχη με το μέρος του αφού η Τότεναμ στην ρεβάνς των ημιτελικών του Carabao Cup είχε ένα ακυρωθέν γκολ και δυο πέναλτι που αντιστράφηκαν έπειτα από λανθασμένες αποφάσεις που είχε πάρει ο διαιτητής του ματς.
Μάλιστα, στη μια από αυτές τις αποφάσεις, ο Κέπα είχε βγει νικητής σε μονομαχία με τον Λούκας Μόουρα προλαβαίνοντας να διώξει τη μπάλα προτού πέσει ο Βραζιλιάνος με την επαφή που είχαν.
Ο Κέπα έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή με τον Τόμας Τούχελ στην άκρη του πάγκου σε όσα ματς έχει αγωνιστεί, να φτάσει στο 83% το ποσοστό των επεμβάσεων που πραγματοποιεί, αυξάνοντας κατά πολύ την επίδοση που είχε επί Λάμπαρντ και η οποία ήταν χειρότερη και από την εποχή του Σάρι στον πάγκο.
Φυσικά, ανάλογα και με τα 15 ματς που έχει αγωνιστεί με τον Γερμανό προπονητή στην άκρη του πάγκου, ο Ισπανός γκολκίπερ έχει clean sheets στο 62% των αναμετρήσεων που έχει παραστεί. Αυτό το ποσοστό είναι τρομερά καλύτερο από τις περιόδους των Σάρι και Λάμπαρντ στους Πρωταθλητές Ευρώπης…