Μετά την ήττα από τον Άρη, ο προπονητής της Δόξας Ηλίας Χαραλάμπους δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρίθηκε από μια στατική φάση. Εκτός από το γκολ δεν κινδυνέψαμε σε άλλο σημείο. Είχαμε εμείς 2-3 καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ και αισθάνομαι ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία έστω και για ένα βαθμό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδα πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση να βγαίνουν στο γήπεδο, βρήκαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Πριν το γκολ υπήρχε φάουλ εναντίον μας και θέλω να ξαναδώ την φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο λάθη γίνονται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα ξεκουραστούμε και θα αρχίσουμε δουλειά για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια στον Άρη».
Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα για την ομάδα σας: «Είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό κάνουμε. Γνωρίζουμε πως η συνέχεια είναι δύσκολη. Δουλεύουμε συνεχώς στην προπόνηση για να δείχνουμε βελτίωση. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Θα προλάβετε φέτος να παίξετε στο δικό σας γήπεδο; «Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω θα προλάβουμε να αγωνιστούμε αλλά δεν ξέρω πότε».