Για μία ακόμη φορά, ο Ρούντιγκερ σκόραρε εκτός έδρας με αντίπαλο την Τότεναμ και σφράγισε την πρόκριση της Τσέλσι στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ στις 27 Φεβρουαρίου, με το τρόπαιο του Carabao Cup να περιμένει τον Τόμας Τούχελ και τους παίκτες του.
Η Τσέλσι έχει δημιουργήσει πλέον πελατειακές σχέσεις απέναντι στην Τότεναμ, μετρώντας χθες την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, δηλαδή από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι και σήμερα.
Μάλιστα, σε μόλις λίγους μήνες έχει καταφέρει να επικρατήσει και τις τρεις φορές χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τέρμα, με το συνολικό σκορ να ανέρχεται στο εντυπωσιακό 6-0 για τους «μπλε». Αντίθετα, η Τότεναμ βλέπει την αντίπαλό της να την κερδίζει σχεδόν σε όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο καινούριο της στάδιο.
Η Τσέλσι είναι υπεύθυνη για το ¼ των ηττών των «σπιρουνιών» στο «Τότεναμ Χότσπουρ», έχοντας επικρατήσει ήδη 4 φορές ενώ μετράει μόλις 1 ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο εν λόγω στάδιο.
Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι έτοιμη να πάρει και την 4η νίκη της στη φετινή σεζόν απέναντι στην Τότεναμ, καθώς την φιλοξενεί στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 23 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, ο Αντόνιο Κόντε πρέπει να προετοιμάσει πολύ καλύτερα την ομάδα του εάν θέλει να πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.