Την Παρασκευή για ολοκλήρωση της κοινής επιθυμίας για να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια, αναμένεται να σφραγίσουν Ανόρθωση και Χρυσοστόμου. Μία εξέλιξη που αν μη τι άλλο, έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας στο άκουσμα της είδησης, περιμένοντας όμως και την οριστικοποίησή της.
Και αυτό διότι ο νεαρός μέσος -που την Παρασκευή έχει γενέθλια (14/1/01) και κλείνει τα 21- τυγχάνει στήριξης και από το φίλαθλο κοινό, όπως φυσικά και από την βαρωσιώτικη ομάδα που δείχνει με αυτή της την κίνηση, το πως σκέφτεται το μέλλον με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου που επέστρεψε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2020, μετά την περιοδεία του στην Ιταλία (βλ. Ίντερ Κ17 και Σαμπντόρια Κ19), από το ντεμπούτο του (στη νίκη με 5-1 επί της Καρμιώτισσας στις 10/3/21) φρόντισε να ξεδιπλώσει τα προσόντα του στο χορτάρι. Η πρώτη του συμμετοχή όμως της σεζόν 2021/22 στο Σούπερ Καπ, συνδυάστηκε και με το πρώτο και μοναδικό γκολ του μέχρι στιγμής στην Ανόρθωση:

Ακολούθησαν άλλες εφτά συμμετοχές από τότε, καταγράφοντας περισσότερα από 250′ αγωνιστικά λεπτά, όμως δεν είναι λίγοι που πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα. Έπαιξε σε όλες τις διοργανώσεις με την Ανόρθωση και ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει να τον υπόλογίζει όλο και πιο πολύ, γι’ αυτό και η Ανόρθωση φρόντισε για αυτή την εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσοστόμου έπαιξε σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League (στον επαναληπτικό με την Ραπίντ), όπως και στο Europa Conference League (σε προκριματικά με Χάποελ Μπερ Σεβά και ομίλους).